Loading...

Beef Brisket Rub

Voor een klassieke runderborst verwijdert u eerst het vetlaagje bovenop de runderborst, totdat u alleen maar gestreept vlees ziet. Belangrijk: Het vet aan de onderkant blijft aan, omdat het de borst bij het koken in de BBQ Smoker beschermt tegen de hitte en pas verwijderd wordt bij het aansnijden voor het serveren. Dan deel je de STAY SPICED royaal uit! Beef Brisket Barbecue Wrijf op de borst en laat het ongeveer drie uur weken.

Gril de runderborst vervolgens indirect op 110-120 graden – het rookproces duurt ongeveer 4-5 uur, dan moet de runderborst een kerntemperatuur van ongeveer 65 graden hebben bereikt. Vervolgens wikkel je de runderborst in aluminiumfolie of slagerspapier, dan heeft de runderborst nog 2-3 uur nodig tot deze een kerntemperatuur van 90 graden heeft bereikt. Nu moet het zacht en sappig zijn.

6,95

Loading...

Beschrijving

Ingrediënten: onbehandeld zeezout, specerijen (o.a. SELDERIJ, MOSTERD, paprika, ancho chili, karwij, peper, knoflook, marjolein, rozemarijn, tijm, cayennepeper), gerookt zout, suiker, beukenrooksmaak.

Calorische waarde 993,84 kJ Calorieën 237,72 kcal
Vet 7,72 gr waarvan verzadigde vetzuren 1,26 gr
Koolhydraten 25,87 gr waarvan suiker 21,17 gr
Eiwit 9,14 gr Zout 25,88 gr

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Beef Brisket Rub” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *