0 - 0,00

Geen producten in je winkelmand.

Over ons

Mijn naam is Marcel Bos, 45 jaar oud, getrouwd en vader van 2 kinderen. Van oorsprong een Groninger maar al sinds de eeuwwisseling woonachtig in Almere.

In 2018 won ik bij de Larense slagerij Spoelder een workshop bij de barbecueshop, hier kwam ik in aanraking met een andere manier van BBQ’en, niet het wel bekende vlees cremeren maar beheerst en gecontroleerd bereiden van een mooi stuk vlees. Hier kwam ik in aanraking met de sauzen en rubs van Ed van de Schootbrugge.  

Vanaf dat moment ben ik begonnen met verschillende technieken uit te proberen en diverse gerechten op de Kamado te maken en is deze hobby een beetje uit de hand gelopen.

Ik heb uiteindelijk mb-bbq.nl & barbequesaus.nl opgericht omdat ik de kans kreeg de sauzen en rubs van Ed voort te zetten. Dit heb ik met beide handen aangegrepen en doe dit met heel veel plezier. Barbecueën is een passie geworden waar ik veel energie van krijg. 

Er is nog een hoop werk te verzetten om alles te krijgen zoals we het willen, maar we zijn op de goede weg.

We willen hoogwaardige producten verkopen zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze producten. We gebruiken geen conserveringsmiddelen en/of andere kunstmatige ingrediënten, maar alleen de beste kwaliteit natuurlijke producten. Om de kwaliteit te waarborgen kopen we alles zelf in en produceren we alles ook alles zelf op ambachtelijke wijze.

We zijn enorm trots dat we vanaf heden officieel Takumi dealer zijn!  Deze hoogwaardige Kamado’s passen perfect bij onze visie. Kwaliteit eerst! We kunnen u alles over deze keramische barbecues vertellen, ook een workshop op de Takumi is bespreekbaar. 

Ook mogen ons dealer noemen van de eerste echt draadloze thermometer de Meater.

Langzaam maar zeker zullen we ons assortiment uit breiden met aanverwante artikelen.